Reforma Cafeteria Circell

Local de 60,00m2 destinat a cafeteria degustació amb forn propi.

En el moment d’ entrar el local es trobava més acondicionat a oficines que no pas per altre tipus de comerç, de manera que es va optar per eliminar tots aquells elements que recordaven el seu ús inicial: una il·luminació freda, sostre de plaques, instal·lacions molt definides per ús d’ oficina i un paviment de gres porcel·lànic brillant.

La situació de la barra era inamovible i això va ser un dels altres reptes: fer que la cafeteria amb forn propi inclòs, pogués funcionar, ubicant tots els elements necessaris darrere barra i sota barra, sense possible ampliació d’ aquesta i amb un pas just.

El repte va ser transformar-lo en un local càlid, lluminós i adaptat al nou ús, amb poca intervenció i un pressupost ajustat.

Es va optar per un parquet sintètic de tons clars , un sostre continu de pladur i lluminàries més centrades en cada taula, d’ un estil més aviat “retro”. Es va pintar la fusteria de faig de color blanc i es va canviar l’ aspecte d’ una barra que ja existia d’ obra vista terrosa per obra vista blanca, pintant-la.

La fusió del blanc, la fusta de pi natural, el ferro negre i els tons verds turquesa aplicats als coixins i algun toc puntual al mobiliari, combinat amb negres, li van acabar donant un aspecte nòrdic però alhora càlid.