Reforma interior d’una casa d’estiueig pròpia de finals de segle XIX situada al mig d’un paissatge muntanyós i escarpat.

L’habitatge original es buida completament per dins, quedant un espai diàfan amb una coberta a dues aigües podent plantejar una nova distribució interior adaptada a les necessitats de la propietat .

Es manté l’escència de la casa, tan pel que fa a la recuperació de materials existents (toba catalana, pedra de la propia finca, forja existent) com per respectar la volumetría i façana.

Els materials emprats en l’interior, bàsicament són la toba, alguns mosaïcs i el parquet de roure tintat i acabat a l’ oli, combinat amb paraments vertical revestits de dm lacats de diverses tonalitats, motllures, microciment i planxa de ferro.

El disseny de mobiliari a mida pel projecte i alguns elements especialment dissenyats com la llar de foc, juntament amb una gamma cromàtica meticulosament escollida pels complements tèxtils i un projecte llumínic molt acurat, han fet que el resultat esdevingui armoniós i elegant.