En un local a dos nivells, que anteriorment havia estat un bar musical i del que se’n conserva record amb el nom actual, es va realitzar aquest projecte de forn-degustació situat a la carretera de Moja, de Vilafranca del Penedès.

A la zona inferior, que dóna directament al carrer, s’hi va ubicar la zona de venda de pa i al nivell superior s’hi va crear l’espai destinat a cafeteria, amb zona de barra i zona de taules, a més d’ubicar-hi els serveis i les dependències d’ús intern.

El paviment de la part de baix i les escales es va fer amb gres porcel·lànic mentre que a la part de dalt es va optar per l’aplicació de microciment, amb uns resultats molt satisfactoris. També es va utilitzar el microciment per fer un arrambador a la paret de la zona de taules, rematat amb una peça de fusta, i a la part baixa de la barra on s’hi va posar un sòcol de ferro pintat.

En tot el local s’ha utilitzat fusta tenyida de color noguera. A la zona de venda, el taulell dissenyat a mida ha combinat la fusta, la superfície de treball de silestone i una gran vitrina expositora en forma de L de vidre transparent. Les parets de darrera les barres s’han revestit amb vidre laminat de color taronja per aplicar un toc de color que demanava el client i permetre la retolació, amb color blanc o similar, de tota la carta de productes disponible. El mobiliari escollit, recordant el típic de cafè, va en consonància amb el to de la fusta escollit per l’actuació. Parets i sostres s’han pintat de color clar, amb un to ataronjat en la paret que disposa d’arrambador.

El tancament exterior, fet a base de fusta de melis vernissat mate, vol transmetre la idea de quin tipus de local ens trobarem a l’interior, càlid i acollidor. La mínima retolació, a base de vinil enganxat als vidres, pretén crear una màxima transparència entre interior i exterior.