Projecte de reforma i decoració d’un local, situat a la Rambla de Sant Francesc, al centre de Vilafranca per adequar-lo a forn i cafeteria.

Local rehabilitat en una finca catalogada al bell mig de la Rambla de Vilafranca amb alguns condicionants d’entrada com el paviment de terra i part del cel ras de la zona d’atenció al públic.

Disseny concebut en base a 3 materials: el ferro, el revestiment de fusta de textura rugosa i el contrast amb les superficies blanques, de textura llisa.

Les dimensions del local dificultaven en certa manera la sectorització entre punt de venda de pà i zona de degustació i cafeteria. Es va optar per agrupar els taulells a la part més visible del local, l’un perpendicular a l’altre, i deixar per les zones interiors obrador, zona de taules i zona de serveis.

Revestiments amb fusta de pi tenyida, taulells, parets i altres elements decoratius de color blanc, en contrast amb el gris fosc dels tancaments del local. Complementat amb notes de color verd aigua en llums i tancament de l’obrador i un grafisme marcat sobre superficies de color xocolata.