Reforma integral d’un pis situat al centre de Vilanova i la Geltrú.

A més de canviar completament els acabats i la línia estètica general del pis, els clients volien sobretot canviar el tipus de relació entre els espais que configuraven la zona de dia de l’habitatge, és a dir, rebedor, cuina i sala d’estar-menjador.

Es va proposar una solució a partir d’un tancament de fusta lacada i vidre que permet tenir una relació visual directe entre els tres espais i, al mateix temps, tancar la cuina en el moment que s’estimi necessari. Es va unificar el paviment de les tres zones amb un gres porcel·lànic de color visó. La cuina es va fer amb mobiliari i taulell de marbre de color blanc i amb un frontal amb rajola decorada de color morat. I el mobiliari auxiliar amb fusta de roure. El mobiliari fet a mida de la zona d’estar, que consistia en un gran moble contenidor d’elements diversos, també es va fer amb DM lacat de color blanc. Les parets es van pintar de color de cara a donar una mica de contrast.

A la resta del pis es va posar un parquet de color clar i es van substituir tapetes i portes, fent-les de DM lacat de color blanc. Es van reformar els dos banys existents, amb porcel·lànics de color clar a les parets, combinats amb superfícies de microciment de color i sanitaris blancs.