Projecte d’un local, situat a la Zona Esportiva de Vilafranca, integrat en el conjunt del Complex Aquàtic, per adequar-lo a restaurant.
A partir d’un edifici existent, que es va redistribuir interiorment amb les dependències de servei, es va definir un espai tancat amb vidre i fusteria d’alumini de color negre per conformar la zona de restaurant i d’atenció al públic.
L’elecció de materials i tonalitats correspon al desig d’allunyar-nos de la imatge que habitualment tenen aquests espais quan estan integrats en zones esportives: domini del blanc, colors bàsics i materials amb poca personalitat que generen normalment una imatge massa freda.
Es va treballar amb una base de tons color sorra tant en el paviment com en el pintat de parets i sostres. Es va combinar amb negre, que permetia una vistosa aplicació del logo corporatiu i habilitar una zona amb pissarra, i amb verd, aplicat en les superficies rugoses exteriors que s’endinsen a l’interior.
El revestiment decoratiu utilitzat va ser la fusta de pi vernissada, combinada amb petites franges de color, que aplicada en determinades zones de paret, a la barra i a l’element separador central arrodonia l’aspecte més càlid i acollidor de l’espai que és el que es pretenia aconseguir.
Aquest revestiment de fusta també es va aplicar en façana, per enfatitzar la zona d’accés al local i emmarcar un espai amb negre per l’aplicació del logo.