En l’edifici restaurat de l’antic Mercat de la Carn, a la Plaça de l’Oli, al centre històric de Vilafranca, es va dur a terme aquest projecte.

Responent a la voluntat dels promotors i a la vista de la forma de l’espai a dissenyar, es va optar per la diferenciació clara de dues zones: una més informal, per esmorzars de forquilla i dinars amb plat del dia i una altra destinada a restaurant a la carta.

Com a nexe d’unió entre els dos àmbits, una potent presència de la barra de fusta, reforçada amb una lluminària linial a base d’una planxa ondulada de ferro vernissat i, aliniada amb ella, tota una sèrie de mobiliari de servei, fet amb fusta clara. Tot reforçat per un aplacat de fusta tenyida de color gris fosc que emmarca l’àmbit de la cuina, que queda vista a ulls del client, pintant el fons de la paret de color verd oliva.

En el primer ambient, s’hi han col.locat grans taules allargades de fusta clara amb taburets del mateix material, camins de sobretaula amb roba de mocador de farcell i llums a base de cistells penjats del sostre.

A la zona de restaurant a la carta s’ha utilitzat mobiliari de fusta tenyit de color gris fosc ja que les taules aniran vestides amb teles de color clar. Al fons d’aquesta zona s’ha creat un efecte decoratiu amb un parament amb la mateixa fusta i uns compartiments rectangulars recoberts amb paper vegetal i il·luminats des de l’interior. S’hi han col·locat aplics a les parets i s’ha dissenyat una sèrie de lluminàries linials, a base de ferro natural vernissat, que es recolzen als cavalls estructurals de fusta i s’han afegit alguns projectors que il·luminin la coberta des de sota. Tot el mobiliari s’ha dissenyat a mida i s’ha fet amb fusta precomposta de roure emblanquinat.

Actualment ha canviat de nom i ara és el restaurant El Cigró d’Or, regentat pel xef Oriol Llavina.