Reforma de part d’una antiga fàbrica de pastes al c. Hermenegild Clascar, tocant al nucli històric de Vilafranca, per adequar-la a restaurant. Les bases del projecte van ser el respecte a l’aspecte industrial de l’edifici, un tractament rigorós de materials i colors, enfatitzant només determinades zones amb usos molt específics (barra, cuina, pati i serveis), que es tingués una visió el més àmplia possible de la totalitat del local i les qüestions de funcionament demanades específicament pels promotors.

Es volia disposar d’una zona d’espera juntament amb una barra on atendre al client només arribar, d’una zona de cuina oberta a la visió del client, de pensar en una distribució de taules i cadires que es pogués canviar, dotant al local de més versatilitat, i de tenir possibilitat d’il·luminació puntual en diversos llocs del restaurant.

Es va utilitzar com a paviment un revestiment continu de formigó i també parquet, segons la zona. Les bigues de sostre existents es van pintar blanques, igual que les parets. El mobiliari es va fer de fusta tenyida de color xocolata. El nucli d’entrada es va fer amb perfileria de ferro pintada de color gris fosc i parets blanques, amb un detall a l’exterior a base de peces pintades de colors metalitzats de tons càlids. Detalls de color taronja a les dues barres i distints tipus d’il·luminació segons cada zona.