Aquest projecte d’escola d’anglès es va fer en un local molt cèntric a la Plaça Anselm Clavé de Vilafranca. De forma molt allargada i irregular, disposa de planta baixa i altell i façanes a dos carrers oposats.

La façana principal vidriada i amb perfileria de ferro pintat, per on hi ha l’únic accés al local, te una important entrada de llum i un doble espai on es va ubicar la zona de recepció. Tant a la planta baixa com a planta altell es van situar diverses aules per unes 12/14 persones, aseos, i dependències d’ús intern com magatzem i despatxos.

A partir de la premisa de conservar el paviment de gres existent, es va treballar a base de mampares de pladur i vidre net, amb portes, tapetes i sòcols a base de DM pintat. Es va partir de la idea d’aplicar un mateix color clar de base en tot el local – sobretot a l’interior de les aules -, per donar sensació d’amplitud, i donar pinzellades de color en determinats punts del local que ho permetessin, bàsicament en les zones comuns. Es va realitzar un tancament de protecció de l’escala a base de peces de vidre transparent per mantenir l’amplitud de l’accés a planta altell. Es va utilitzar un sistema de grafisme senzill per la identificació de les aules, a base de vinils de color gris fosc i lletra blanca. També es va utilitzar la retolació amb vinils de colors a nivell de façanes, a partir d’una imatge proporcionada pel client. Es va unificar la il·luminació de tots els espais amb la mateixa lluminària linial fluorescent de superfície i es va realitzar una important instal·lació de renovació d’aire pel cel ras de zones comuns.